Skip to content

menselijkemerken2-2

In het Parool gaaf ik in augustus een interview over menselijke merken. Lees hier het volledige artikel

 

Twinkle is een e-commerce vakblad voor online spelers. Binnen mijn rol als brandmanager voor Eliza was here ben ik gevraagd om mijn visie te geven hoe het online reisbureau zich onderscheidend offline weet te profileren. Lees hier het volledige interview.

 

 

Emerce is01_EM132_cover.indd een tijdschrift over zakelijk internet en e-commerce. Ik ben als brand director gevraagd om mijn visie op branding van merken te geven binnen de sociale, culturele en economische trends en ontwikkelingen. Lees hier het volledige artikel.

 

 

01_EM140_cover_HR

In het volgende artikel in Emerce magazine geef ik mijn visie op hoe ik als brandmanager voor Eliza was here engagement centraal stel in de marketingstrategie en het merk conceptueel sterk positioneer. Lees hier het volledige artikel.