Skip to content

Ik breng betekenisvolle merken & ideeën tot leven in verhaal, vorm en beleving. De relatie tussen strategie en creativiteit staat centraal in wat ik doe. Waarbij ik me focus op menselijke waarden & merkwinst: human brand profit

HUMAN
Focus: betekenis en relatie

 

BRAND PROFIT
Focus: gedrag en winst

Trends to brands
Een merk dat mee kan buigen met de tijdsgeest en tegelijkertijd in staat is de identiteit krachtig uit te dragen, biedt winst voor zowel vrager als aanbieder. Ik integreer trends- en brandmanagement met elkaar om toekomstvisie te ontwikkelen.

Brands to brands
Leer van de besten wereldwijd en winstgevende voorlopers uit andere industrieën. Ik zie mijn creativiteit niet als enige bron. Ik laat me inspireren door successen van branchevreemde merken in de breedste zin van het woord. In verhaal, vorm en beleving. Don’t copy: be inspired & inspire others!

Team to brand
Alleen kom je ver, samen kom je verder. Dwarsverbindingen beschikken over kracht en inventie vermogen. Zo houd je een frisse blik op creatieve ideeën en strategische uitdagingen.


Lees meer over mijn DIENSTEN